saxis bruger deres blog som et helle hvor deres læsere kan drømme sig væk fra hverdagen

SAXIS bloggen – Frikvarter til drømmene

Er din chef sur og er du træt af at slide for andre? Så surf en tur forbi SAXIS blog og lad drømmene om selvstændig virksomhed slippe løs.

Og når du har fået nok af at læse om heldige asener, der snowboarder hele vinteren og knokler om sommeren, eller har købt en virksomhed på en bounty strand, så kan du lige klikke forbi deres mange virksomhedsannoncer, hvor du kan bladrer igennem alle mulighederne for gøre dine egne drømme til virkelighed.

Ja! Jeg må bøje mig i støvet for SAXIS bloggen, der er content marketing, som er spot on til sådan en ildsjæl / world explorer som jeg er. Og hvis pengene stod på min bankkonto og ventede på at blive brugt, så havde jeg nok allerede købt op til flere virksomheder igennem dem.

Men indtil videre, så klikker jeg bare ind, når det regner udenfor, og jeg har brug for et frikvarter til at lade drømmende flyve afsted.

Sådan gør de

SAXIS har altid haft en målrettet strategi for deres blog og prioriteret den højt. Lige fra de kun var 4 gæve foundere, har de haft en dedikeret medarbejder til at varetage bloggen sammen med andre marketing tiltag. Og de har haft en content plan, med mål for indhold og hyppighed, der er den bedst dokumenterede vej til succes for en virksomhedsblog.

Det ved jeg, fordi jeg har delt kontor med dem igennem 3 år.

Er dette indlæg så ikke rimelig biassed? Klik lige ind på SAXIS bloggen og bedøm selv. Fik du lyst til at købe en virksomhed? Fortæl mig det i kommentarfeltet.

Følelser, drømme og håb

SAXIS bloggen er content målrettet brugerens interesser.

Istedet for bare at give gode råd om at købe virksomhed eller kedelige updates om dem selv, fortæller de personlige historier om drømme og succes.

Bloggen formår på fineste vis at forene et professionelt udtryk med følelser, drømme og håb.

Hvad syntes du? Deltag i debatten ved at efterlade en kommentar.

Annonce fra SAXIS Bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.