Om mig

Om BloggerCoach

Jeg har arbejdet med digital forretningsudvikling og markedsføring i 6 år, som medejer af et af Danmarks største digitale kvindesites. 

Jeg er uddannet cand.mag. i dansk med speciale i strategisk kommunikation. Efterfølgende har jeg videreuddannet mig i SEO, blogging, SoMe og e-mailmarketing. Det sidste år har jeg undervist virksomheder og marketing professionals i digital marketing.

Underskrift Maibrit Dessau
Maibrit Dessau


Din virksomhed i fokus

Din virksomhed er unik! Derfor får du langt mere ud af et forløb, der er designet til dine udfordringer og behov.

Jeg hjælper dig med at bruge digitale kanaler til at nå dine mål indenfor salg, brandawareness og relationsskabelse. Det gør jeg ved at skræddersy et forløb til din virksomhed, der tager jer igennem analyse, undervisning og conceptudvikling.

Mit mål er altid at skabe resultater og sorte tal på din bundlinjen.

 

 3 trin til en digital strategi

#1 Analyse

I analysen zoomer jeg ind på din virksomhed for at skabe overblik over din virksomhed og dine potentialer. Det gør jeg igennem 

  • Forretningsanalyse
  • Målgruppeanalyse
  • Konkurrentanalyse

#2 Undervisning

I undervisningsfasen giver jeg dine medarbejdere kompetencerne til at drive og udvikle jeres digitale kanaler. Her får de praktisk erfaring med

  • Organisk marketing 
  • Betalt marketing
  • Redaktionel kalender
  • Værktøjer til indholdsstrategi

#3 Conceptudvikling

I conceptudviklingsfasen vil jeg coache dine kommunikationsmedarbejdere, imens de udvikler en digital kommunikationsstrategi. Kommunikationsstrategien skal skabe rammerne for det daglige arbejde med at understøtte virksomhedens forretningsmål. Det sker igennem

  • Workshop 
  • Skrivefase
  • Coaching
 Lad os tal om dit projekt

Kontakt mig og få en uforpligtende snak om dit projekt og de muligheder, jeg kan tilbyde.

 

 

 

Filosofi

Det er ikke nok at sende medarbejdere på kursus, da alle virksomheder er forskellige. Derfor er der brug for en 360 graders løsning, der igennem analyse, undervisning og conceptudvikling bliver tilpasset den enkelte virksomheds behov og udfordringer.

Vision

Det er på de digitale medier virksomheder møder deres kunder, og skaber relevans for dem. Jeg vil hjælpe virksomheder med at opnå deres fulde digitale potentiale.

Politik

Vi tilfører jeres virksomhed viden, strategi og redskaber til at nå jeres mål inden for branding, salg og relation. Efterfølgende tilbyder jeg opfølgende coaching af jeres kommunikations- og marketingteam.